Frågor & svar

Hem » Frågor & svar

Vanliga frågor och svar

Välkommen till vår sida för vanliga frågor och svar! Här har vi samlat information som kan vara till hjälp för dig som är intresserad av en plats hos oss på Finkarudds Campingförening. Om du inte hittar svaret på din fråga här, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Det kostar 500 kronor inklusive moms i ansökningsavgift. Därefter är det en årlig avgift på 500 kronor inklusive moms så länge man står i kön.

Köplatsen gäller endast för husvagnar. Dock har föreningen fyra gästplatser som kan korttidshyras vid boulebanorna och 2 st gästplatser inne på området där även husbilar är tillåtna.

Om man tackar ja till en plats, kommer styrelsen att inhämta en kreditupplysning. Denna upplysning inkluderar personens grunduppgifter, kontaktuppgifter, F-skatt, moms, arbetsgivaravgifter, skuldsaldo hos kronofogden samt information om utmätningsförsök och återtagningsmål. Styrelsen kan avslå ansökan baserat på de uppgifter som framkommer i kreditupplysningen.

Dina uppgifter hanteras endast internt inom föreningen. När du får en plats på campingen kommer dina uppgifter att överföras till medlemsregistret.

Om du inte klarar kreditkontrollen har styrelsen rätt att avslå din ansökan att ställa dig i kön eller behålla platsen, beroende på de uppgifter som framkommer i kreditupplysningen.

Nej, föreningen har fyra platser som kan korttidshyras där även husbilar är tillåtna.