Köplats

Hem » Köplats till Finkarudd

Köplats till Finkarudds Campingförening

Om man är intresserad av att ställa sig i kö för att få en plats till Finkarudds Camping så fyller man i nedanstående formulär. Efter att du fyllt i och skickat iväg uppgifterna kommer du få en faktura på 500 kronor inkl moms i ansökningsavgift, därefter 500 kronor inkl moms per år så länge man står i kön.
OBS, detta gäller endast husvagnar. Föreningen har dock fyra platser vid boullbanan som kan korttidshyras där kan även husbil stå.

Fält markerade med * är obligatorisk och måste fyllas i. Dina uppgifter hanteras endast internt inom föreningen. Efter att plats erhållits på campingen övergår uppgifterna att vara i medlemsregistret. Inga uppgifter säljes eller överlåtes till annan part. Du kan när som begära utdrag ur registret.

I samband med att du/ni tackar ja till en plats på Finkarudds Camping gör vi en kreditupplysning. En kreditupplysning är en vanligt förekommande process som låter oss bedöma din kreditvärdighet. Genom att genomföra en kreditupplysning får vi tillgång till information om er ekonomiska situation och betalningshistorik. Vi förstår att integritet är viktigt, så informationen vi samlar in behandlas på ett säkert sätt och används endast för ändamålet att bedöma er kreditvärdighet. Styrelsen kan avslå ansökan om plats på Finkarudds camping utifrån de uppgifter som framkommer i kreditupplysningen.

Anmälan för köplats